Sofia USA vs Sverige

Välkommen hem Sofia ♥


image119





non stop,öl & en förstörd kropp


Sen jag började arbeta i Branäs har jag inte haft en nykter helg. Och jag förstår inte på mig själv? Varför gör jag så mot min kropp?  Som om Jag inte får tillräkligt med stryk av mitt arbeta i backen. Visst det hör till säsongs jobb att det ska vara mycket fest och stå hej! Och jag tycker det är så kul, Men att leva så här hela livet skulle jag aldrig klara av. Jag längtar hem ibland till det "normala livet" kanske går ut 1-2 gånger i månaden och alla mysiga tjejkvällar. Men så är inte livet här. Nu är det bara en månad kvar tills vi stänger. Och den sista månaden kommer att bli den hårdaste månaden och den roligaste.


Kanske skulle berätta om den här helgen?

Fredag: kommer hem färgar om mitt blaskiga bruna hår (nu är jag nöjd). Tjejerna skulle ha förfest hemma hos oss så det sluta med att vårt hus var fyllt med jibbers, inge fel med det;)


Lördag:
  Jessica 20 år, Förfest hos mina underbara grannar, det var ingen liten förfest utan det sluta med hus fest! Man kunde inte gå i huset! Det kändes som hela Branäs var där. Sen vart det Brant´s för 100% Jag och Anna-Ida börja vår kväll på Brant´s med tequila och sluta med att vi hamna i bollhavet. Det va en rolig kväll med dans& snack ha! Och efter fest vart det också. Jag vaknar upp kl 07.00 i Amandas soffa som jag delar med Carl, tur att vi bor i samma rad hus. Så jag gick hem och i mitt kök står Madde och gör frukost, hm kändes aningen skumt.


Söndag:
tjejkväll hemma hos grannarna: pizza, chips, godis och 5 filmer.


Nu ska jag börja ta hand om mig själv!


RSS 2.0