tjejernas dag!

Jag har sovit en timma i natt! vid halv fyra i morse kolla jag på klockan och var klar vaken! hur ska jag orka med den här dagen? får väl ta mig ett försök och sova efter lunch!

Har en hel del saker att göra idag! ska köra in våran hund Manne till Mamma! sen efter det ska jag lämna bilden i Askersund för att ta en buss in till Örebro! ska färga och kilppa håret. jag skulle vilja färga håret mörkt men lite guld slinor. men jag vet inte än? så jag ska färga hårutväxten och lägga i lite guld och koppar färger igen så håret ser naturligt och fint ut! skulle även vilja klippa lugg! träffa Malin här om dagen åh hon hade klippt lugg, hon va så snygg!!! men jag vet att jag inte passar inte så där jätte bra, så det blir väl bara att toppa.

efter det måste jag städa klart det sista i lägenheten, torka lister, skåp å sånt där...
men efter det får jag ta mig en belöning och shoppa lite. lönen kom i dag!! tänkte köpa någe snyggt att ha ikväll. om jag hittar något så klart. Zara har ju öppnat nu så det kommer nå gå bra, tänk där hade jag jobbat i dag om jag tackat ja. men Jag ska ut och äta med tjejerna på pitchers och festa till på krogen istället! 




image87
 


längtar tillbaka som igår...

Nu har jag kommit hem från Örebro och jag har fått med mig alla saker! Yes!

Barrett hjälpte mig bära Tv n och alla grejer så efter lite hårt arbete gick vi till Burger King! Vi testa Bkool glassen med cheesecake med jordgubbar, riktigt god!


Sen fick jag ett samtal från Johan ( Challe) som inte hade något att göra. Så jag mötte upp han på stan. Vi kolla efter kläder till skidåkningen, känns inte kul att lägga ut en massa pengar på skidkläder. Men så är det! Underställ, vantar och tjocka strumpor mm... efter jakten på dessa kläder tog vi oss en kaffe och prata lite och åkte hem till Challes lägenhet! Den va fin, en gammal med högt i tak! Det vill jag ha när jag flyttar + stora fönstren och höga lister! Sen får man ju se hur lätt det är att hitta!

Mathilda Skicka lite kort till mig förut från sommaren när vi körde våran tjejdag när vi åt lunch på stan, shoppa och festa och däcka! Längtar verkligen tillbaka ha!

                


Örebro& barrett!


Ja nu börjar det dra ihop sig. Idag ska jag åka in till Örebro för att hämta mina sista saker i lägenheten och städa ur den. Ska bli skönt att få det gjort. Kommer sakna mig och Barretts lilla lägenhet på drottning gatan! Nära och bra till allt. Men den största saknaden kommer att bli Barrett! Vi har bott ihop i ett halv år och inte bråkat en gång! Det kallar jag vänskap! Hur ska det nu bli? Vem ska jag prata med hela dagarna om allt? Vet ingen som förstår mig så bra som du! Det kommer bli dyra telefon räkningar nu när vi kommer bo långt ifrån varandra, och som om vi två inte redan har dyra telefonräkningar? Vänner som dig växer inte på trän! Kommer sakna dig så mycket! Kommer till och med sakna när du pratar & skriker i sömnen! Åh din dåliga dvd med Micheal Jackson! Nä usch vänner betyder mycket! Tack för att du är världens bästa vän!

                 
Brännboll cup     Polen Klostret 2007   Ukraina Kiwi 2007 grupprummet skolan 


         
sommaren 2006             04.00 ?                party i Harge!        baksmällan!  

          
     Studenten                   Bulgarien         tog körkort samma dag!   viva la Barris


sur...

växer man i från sina föräldrar eller klarar jag bara inte av att dem ser mig som ett barn?
Innan jag flytta hemifrån va man van med allt tjatt och gnäll. Men nu när jag kommer hem och sover kvar några dagar orkar jag bara inte med dem! jag orkar inte höra! jag är snart 20 år och dem tjattar på en som man vore 16! dem tror man inte klarar sig själv! men det gör jag mycket bra! jag inser verkligen att jag inte ska bo hemma för jag har vuxit ifrån det och föräldrar som tror att man är tånåring! jag är vuxen jag klarar mig själv, men jag tro det är svårare för mina föräldrar att inse det själva. önska dem kunde förstå mig bättre så skulle det inte bli konflikter. man måste lyssna på varandra! släpp taget och tro på mig för jag orkar inte längre. jag vet vad jag gör och vill. jag kan ta hand om mig själv.

jag älskar er M&P men jag är inte liten längre...


candy candy...

Min bror & han kompis skulle kolla på en film, så jag va snäll och körde ner dem till våran lilla butik i Åmmeberg så dem skulle kunna köpa godis. Det sluta med att jag själv köpte också... jag som inte skulle äta godis på hela veckan yes va duktig jag är! inte!

Idre


Det börjar dra ihop sig, snart åker jag upp till Idre med ca 15 stycken till och utbildar mig till skidlärare!

Ska bli jäkla kul! Vi ska bo i en stuga i 2 veckor tillsammans. Jag undrar hur det kommer gå? 15 personer under ett och samma tak, och ingen vet vem någon är? "Robinsson i Idre, 15 personer som ska överleva tillsammans i två veckor" nä, men jag är lite nervös för det. Hoppas det inte blir några konflikter. Men jag tror det är lugnt. Alla är säkert coola. Det ska bli kul att träffa nya människor och göra något helt nytt, ska även ta scooter körkort. Hoppas det blir långa kvällar med plugg och soliga dagar med skidorna! Åh nu längtar jag verkligen!

se upp i backen! 


1999.

Sångaren Daniel Johns från gruppen Silver har gått och blivit en riktig hunk!

Kommer ihåg när dem släppte skivan Neon Ballroom.

Och låtarna anthem for the year 2000 & miss you love kom ut på musik video. .

Men tyvärr tycker jag deras musik i dag är inte så värst..



image53


Miss you love

2.

"Love is the funeral of hearts. Falling in love is the best way to kill your heart because then it's not yours anymore. It's laid in a coffin, waiting to be cremated."

RSS 2.0