Danskt Mode

Det har inlägget är till dig Mathilda Johansson. Istället för att besöka danska modemässan får du göra det via min blogg.
http://www.copenhagenfashionweek.com/



http://www.ivangrundahl.dk/



http://www.bymalenebirger.com/



Baum und Pferdgarten

En kombination av den klassiska looken och asymmetriska och innovativa linjer. Rikke Baumgarten och Helle Hestehave grundade Baum und Pferdgarten 1999 och deras plagg säljs i dag i boutiquer i storstäder över hela världen, inklusive Köpenhamn.
http://www.baumundpferdgarten.dk/


Bitte Kai Rand

Ett av de äldsta modehusen i Danmark grundades 1981. Design, hög kvalitet och perfekt passform är det som utmärker Bitte Kai Rand, som säljs över hela världen i dag. I Köpenhamn har varumärket en egen boutique i ILLUM och på Lille Strandstræde 22.
http://www.bittekairand.dk/


Bruuns Bazar

En unik blandning av klassisk stil och kläder med en skärpa har gjort Bruuns Bazar till en succé i större delen av Europa. Modehuset gör kläder till män och kvinnor och tillbehör som skor, bälten och solglasögon. På Kronprinsessegade 8 och 9 har Bruuns Bazar en butik för män och kvinnor. Man har även en avdelning på ILLUM.
http://www.bruunsbazaar.com/


By Groth

Feminint och sensuellt med små överraskningar i form av kontrasterande färger kombinerat med mönster och detaljer. By Groth har sin egen boutique och finns även representerade i olika butiker i Köpenhamn och övriga världen. Mer information på:
http://www.bygroth.com/


CCDK
CCDK etablerades 1997 och gör kläder till den kosmopolitiska kvinnan. CCDK arbetar intensivt med färger och silhuetter och designen har en touch av vackra, antika vintageplagg. Modehuset har flera konceptbutiker över hela världen. I Köpenhamn ligger den nära Nyhavn, på St.Strandstræde 9.

http://www.ccdk.dk/


Day Birger et Mikkelsen

Intentionen hos Day Birger et Mikkelsen är att skapa design med personlighet, som gör vardagsgarderoben till festkläder både på arbetet och på fritiden. Day designar kläder till män, kvinnor och barn, samt smycken, accessoarer och underkläder. 2006 öppnades en ny, stor konceptbutik i Köpenhamns center på Pilestræde 16.
Day Birger et Mikkelsen kan även köpas på varuhusen Magasin du Nord och ILLUM.
http://www.day.dk/


text & bilder lånade


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Sötaste Annie, TACK! Blev rörd, du är för snäll!

Får åka på modemässan inför våren istället ;)

2009-08-05 @ 20:52:40
URL: http://mathildamariaelisabet.blogg.se/
Postat av: tina

Gulligt av dig Big sis! Precis vad jag tror Pappis behövde :)

2009-08-12 @ 23:07:36
URL: http://grretas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0